Hoe voer ik het “info_get.command” uit op OS X en hoe verstuur ik het naar de ESET ondersteuning?

Probleem

• Het is niet gelukt om een probleem met een van de volgende producten op te lossen:
    • ESET Cyber Security
    • ESET Cyber Security Pro
    • ESET Endpoint Antivirus
    • ESET Endpoint Security
  • ESET ondersteuning heeft u gevraagd om de resultaten van het  info_get.command op uw Mac computer.

ANTWOORD:

Wanneer u problemen heeft met uw ESET product kan het  zijn dat de ESET ondersteuning u vraagt om het info_get.command uit te voeren. Dit commando verzamelt informatie over uw systeem waarmee de ESET ondersteuning een beter beeld krijgt over uw systeem. Met deze informatie kunnen zij u beter van dienst zijn. Om dit command uit te voeren volgt u de onderstaande stappen:

1. Download het command door op de onderstaande link te klikken. Sla het bestand op uw bureaublad op.

2. Klik twee keer op het info_get.command.zip  bestand om de inhoud uit te pakken.

3. Open een nieuw Finder venster en klik op Programma’s. Klik vervolgens twee keer op Terminal.

Wanneer u Terminal niet in de lijst kunt terugvinden, opent u de map Hulpmiddelen. In deze map zal Terminal staan. Open deze door er twee keer op te klikken.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

4. Open de info_get.command map en sleep het bestand in het Terminal venster.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

5. Druk op Enter in het Terminal venster. Wanneer hierom wordt gevraagd, vul uw administrator wachtwoord in en druk op Enter.

Wachtwoord wordt niet weergegeven.

Uw administratorwachtwoord wordt niet weergeven in het Terminal venster terwijl u typt.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

6. Het Customer_info.zip bestand wordt gegenereerd en op uw bureaublad opgeslagen. Stuur deze op als antwoord van uw lopende ticket in de bijlage. Wanneer u nog geen ticket heeft kunt u deze openen via de ESET Nederland contact pagina of de ESET België contact pagina