Hoe sluit ik bestanden of mappen uit van scannen in Cyber Security Pro of ESET Cyber Security?

Probleem

• Sluit specifieke bestanden, mappen, stations of apparaten uit van Real-time file-system bescherming en alle scan-activiteit.

ANTWOORD:

VIDEO: uitzonderen van bepaalde bestanden en mappen uit de Real-time scanning in ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro

Notitie:

Als u een extern apparaat uitzondert(iPod, iPad, etc.), Moet deze eerst aangesloten en gemount zijn voordat u gaat instellen.

1. Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Setup → Enter applicatie voorkeuren.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op General.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Setup.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Toevoegen.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Navigeer naar het bestand of de map die u wilt uitzonderen, selecteer dit uit het bestandssysteem en klik op OK.

Uitzonderen van een gehele schijf

Om de inhoud van een hele schijf uit te zonderen, gebruik dan het * symbool als wildcard.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en terug te gaan naar het hoofdvenster.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Start uw computer opnieuw op, om de wijzigingen door te voeren.