Hoe verwijder of herinstalleer ik ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro?

Probleem

•  Verwijderen of herinstalleren van producten op de Mac

ANTWOORD:

Video uitleg

1. Klik op het "Go" tabje bovenin

2. Klik op "Applications", houd CTRL ingedrukt, klik nu op ESET Cyber Security en hierna op Show Package Contents.

3. Open het mapje "Recources" en dubbel-klik op "Uninstaller.app" om uw ESET software te verwijderen.
  4. Volg de instructies van de uninstaller om ESET Cyber Security te verwijderen.
    Troubleshooting: Ik ontvang de melding "Verwijderen mislukt bij het verwijderen van ESET Cybersecurity voor Mac."

5. Klik op "Close" om de uninstaller te sluiten

6. Herinstalleer ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Voor uitleg met afbeeldingen kunt u de volgende artikelen gebruiken: