Hoe verwijder of herinstalleer ik ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro?

Probleem

•  Verwijderen of herinstalleren van producten op de Mac

ANTWOORD:

To view instructions for an operating system other than macOS, choose the appropriate operating system below:

Windows Gebruikers |  Android Gebruikers

Video tutorial

1. Klik op het "Ga" tabje bovenin

2. Klik op "Programma's", houd CTRL ingedrukt, klik nu op ESET Cyber Security en hierna op Toon pakketinhoud.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Open het mapje "Helpers" en dubbel-klik op "Uninstaller" om uw ESET software te verwijderen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Volg de instructies van de uninstaller om ESET Cyber Security te verwijderen.
    Troubleshooting: Ik ontvang de melding "Verwijderen mislukt bij het verwijderen van ESET Cybersecurity voor Mac."

2. Klik op "Sluiten" om de uninstaller te sluiten

3. Herinstalleer ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Voor uitleg met afbeeldingen kunt u het volgende artikel gebruiken: