Home article search

Verwijder een bestand wat in quarantaine is gezet door uw ESET Windows thuis product

Probleem

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

De quarantaine bevat back-ups of bestanden die zijn gevonden, opgeschoond en verwijderd door uw ESET product.

ANTWOORD:

  1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik op Hulpmiddelen → Meer hulpmiddelen.


Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik op Quarantaine.


Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik met uw rechtermuisknop op het bestand dat u wilt verwijderen en klik op Uit quarantaine verwijderen.


Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik op Ja om te bevestigen.


Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!



Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!



Was this information helpful?