Fout bij het downloaden van bestanden en kan de virus signature database niet bijwerken in mijn ESET Windows product

Probleem

• In uw ESET product verschijnt de melding “signature Virus database update is beëindigd met een fout”. Zoals aangegeven in de afbeelding hier beneden:

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

ANTWOORD:

Zorg er voor dat u de laatste versie van uw ESET product heeft

Veel van de problemen die u zou kunnen ervaren met uw ESET product zijn opgelost in de nieuwste versie. Wij raden u aan te upgraden naar de nieuwste versie. Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie?

Video tutorial

1. Controleer of u een actieve internetverbinding heeft door de ESET startpagina te openen.

• Als u geen actieve internetverbinding heeft, moet u de verbinding herstellen om uw ESET product te kunnen activeren of de Virus signature database te downloaden.

2. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET Product?

3. toets F5 om de geavanceerde instellingen te openen.

4. Open Update  Algemeen, klik op Wissen en klik dan op OK.

Waarom is cache wissen grijs?

Als wissen grijs is (of niet beschikbaar) herstart u de pc en probeert u daarna de updates nog een keer (Voordat u herstart, Klikt u hier om de pagina aan uw favorieten toe te voegen). Nadat u de pc opnieuw heeft opgestart, Herhaalt u stappen 2-4, Wissen zou nu niet meer grijs moeten zijn.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Herstart de computer.

2. Open het beginscherm van het ESET programma en klik op Bijwerken → Nu bijwerken.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Zodra u in staat bent om updates te ontvangen, krijgt u de melding Virus signature database is bijgewerkt. Als het probleem blijft bestaan, verwijder en installeer uw ESET product.