Fout bij het downloaden van bestanden en kan virus signature database niet bijwerken in ESET Cyber ​​Security of ESET Cyber ​​Security Pro

Probleem

U ontvangt een "General Compiler Error" bericht nadat u onlangs een upgrade heeft gedaan naar een nieuwe versie van ESET Cyber ??Security

ANTWOORD:

1.    Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET op de menubalk en selecteer  Open ESET Cyber ??Security / ESET Cyber ??Security.

2.       Klik op Instellingen → Voer applicatievoorkeuren in.

3.       Klik op update

4.       Klik op wissen naast de tekst ‘update cache wissen’

5.       Start de computer opnieuw op

6.       Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET op de menubalk en selecteer  Open ESET Cyber ??Security / ESET Cyber ??Security.

7.       Klik op Update → virus signature database update. Je moet nu in staat om het virus signature database updates te ontvangen.