Hoe verwijder ik mijn ESET product in Windows 8?

ANTWOORD:

Versie 7.x/8.x/9.x/10.x

1. Vanaf het start scherm, druk op de windows knop +w om een zoek functie te openen
  2. Typ Programma onderdelen in de zoek functie en klik op programma onderdelen in uw zoekresultaten

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op ESET Smart Security(Premium), ESET Internet Security of ESET Nod32 Antivirus en klik op Wijzigen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Volgende en klik op Verwijderen

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Schakel een selectievakje in om de reden te geven waarom u ESET verwijderd en klik op Volgende, klik dan op verwijderen om de installatie te starten.