Welk ESET Mobile Security voor Android-product heb ik (gratis of premium)?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande instructies om te bepalen welk ESET Mobile Security voor Android-product u op uw apparaat hebt geïnstalleerd.

1. Open ESET Mobile Security voor Android.
  2. Klik op het menu icoon  → Licentie.
  3. De productnaam die momenteel op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt weergegeven bij de optie Uw licentie. Als u het proef- of premiumproduct gebruikt, wordt ook het aantal resterende dagen weergegeven totdat uw licentie verloopt.

Als u de gratis of proefversie gebruikt, upgrade dan naar premium.

Als u het premiumproduct al hebt gekocht en er op uw apparaat de gratis versie of probeerversie staat, activeer dan de premium functies.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

ESET Mobile Security voor Android wordt aangeboden in drie producten:

• Gratis: Een levenslange licentie voor het gratis ESET product; Alleen de basis functies
  • Proef: Een 30 dagen gratis proef licentie voor de volledige/Premium versie
  • Premium: Een licentie voor het volledige product voor de looptijd van de licentie.

Antivirus en beveiliging
Scan op aanvraag
Real-timebeveiliging
Quarantaine
Scanlogboeken
ESET Live Grid (Malware Submissions)
Detectie van Potentieel ongewenste toepassingen
Apparaat monitoring
Toepassingscontrole
Anti-phising
Automatich ingeplande scans
Scannen tijdens opladen
Genegeerde bedreigingen

Antidiefstal
SMS Commando: Find (Locatie opzoeken)
SMS Commando: Siren
SMS Commando: Lock
Deinsalleer bescherming
SIMbescherming
SMS Commando: Wipe
Antidiefstal assistent
my.eset.com online account management

SMS & Oproepfilter
SMS / MMS / oproepfilter
TiOp tijd gebasseerde blokkade
Groepen blokkeren
Laatste beller blokkeren
Geschiedenis

Online apparaatbeheer
Verdacht gedrag
Camera afbeeldingen
Laatst bekende locatie
Meldingen op het scherm
Optimialisatie
Meldingen over lage batterij spanning
Meldingen over beveiliginswachtwoord wijzigingen

Algemeen en gebruik
Taal instellingen
Help
USSD Controle
Tablet ondersteuning
Installatie assistent
Klantenservice hulp formulier
Wachtwoord beveiligd
Handmatige updates
Geplande updates
Automatische updates
Telefonische/online ondersteuning
Vingerafdruk vergrendeling
verwijs een vriend codes
Apvergrendeling