Ik krijg een foutmelding bij het activeren van ESET Mobile Security voor Android

Probleem

• Foutmelding bij het activeren van ESET Mobile Security voor Android

ANTWOORD:

Smartphones en tablets

• ESET Mobile Security voor Android bevat een aantal functies die alleen beschikbaar zijn voor smartphones. Voor meer informatie over ESET Mobile Security voor Android tablets, kunt u het volgende Knowledgebase artikel bekijken:

• Kan ik ESET Mobile Security voor Android op mijn Tablet installeren?

• ESET ondersteund geen apparaten die zijn geroot

De meeste van de onderstaande foutmeldingen worden veroorzaakt door onjuiste invoer van uw licentiegegevens. Bij het invoeren van uw ESET licentiegegevens moet u rekening houden met het volgende:

• De licentiegegevens zijn hoofdlettergevoelig en het koppelteken is noodzakelijk
  • De licentiesleutel is 20 letters en cijfers lang
  • Een grote 0 is het cijfer nul, een kleine o is een kleine letter o
  • Als u de licentiesleutel kopieert en plakt, controleer dan of er geen spaties tussen zitten
  • Als u uw licentiegegevens kwijt bent, kunt u die hier opvragen

ESET Mobile Security 3.5

Als u foutmelding krijgt met een 10(Bijvoorbeeld, 10401001), dan is dit een tijdelijke probleem veroorzaakt door een verbindingsprobleem. We raden u aan om het later opnieuw te proberen.

Licentie is al verlopen (20515002)

Uw licentie is al verlopen, u moet de licentie verlengen om uw apparaat te beveiligen.

Licentie kan niet worden gebruikt voor dit product (20515003)

U heeft een foutieve licentiesleutel ingevoerd. Controleer of u de licentiesluetel voor de ESET Mobile Security heeft gebruikt. Om de Premium versie van ESET Mobile Security te gebruiken, moet u een betaalde licentie hebben.

Comunicatie mislukt. De licentisleutel die u heeft ingevoerd is niet correct (20515001)

U heeft een verkeerde code ingevoerd, voer de code nog een keer in en controleer deze.

ESET Mobile Security 3.3 en eerder

Error 2454

Deze fout treedt op als er een probleem is met de internetverbinding van de telefoon. Wees er bij het activeren zeker van dat uw telefoon rechtstreeks verbinding heeft met het internet en niet via een proxyserver gaat, die extra verificatie eist. Deze fout kan ook optreden op Android-tablets. Als u probeert te activeren op een Tablet en u krijgt deze foutmelding zou het kunnen dat de Tablet/Android versie niet werkt met ESET Mobile security voor Android. ESET Mobile Security voor Android.

Error 21001

Deze melding treedt af en toe op, wanneer er een poging wordt gedaan om de ESET activatie server te bereiken. Probeer later nog eens te activeren.

Error 21002

U ontvangt deze melding wanneer u tijdens het activeren een ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord of licentiesleutel invoert.

Error 21003

Deze foutmelding doet zich voor, wanneer u meer dan één actieve licentie heeft en het niet duidelijk is welke er geactiveerd moet worden. We adviseren u om contact op te nemen met de ESET klantenservice.

Error 21008

Deze fout wordt veroorzaakt door een van de volgende redenen:

• U heeft een licentiecode ingevoerd, maar er is geen verband met een EAV nummer en wachtwoord wat bij de bestaande licentie hoort
  • U heeft geen licentiesleutel ingevoerd en geen persoonlijke gegevens, zoals voornaam, achternaam, bedrijf of E-mail
  • Het E-mailadres in het verkeerde format ingevoerd. De meest voorkomende problemen zijn een punt voor het koppelteken(support.@eset.nl) of 2 punten voor het .com/.nl(support@eset..nl)
  • U heeft een verkeerde gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd.

Error 21009

Deze fout treedt af en toe op bij het verwerken van de activeringsaanvraag. Probeer het later opnieuw.

Error 21014

Deze fout treedt op wanneer u ESET Mobile Security voor Android wilt activeren met een licentiesleutel, maar er geen koppeltekens tussen zitten. Als u deze foutmelding krijgt, drukt u op Opnieuw en voert u de licentiesleutel nogmaals in, deze keer met koppeltekens (Klik hier voor een schermafbeelding).

Error 21067

U krijgt deze fout als u probeert te activeren met behulp van een licentie die het toegestane aantal activeringen heeft overschreden.

1. Zodra u een geldige licentiesleutel heeft, kunt u het volgende artikel volgen om de software te activeren: