Product activatie mislukt, Error 0008 (8.x)

Probleem

• U ontvangt de melding  "Activatie mislukt" of  "Error 0008" tijdens het activeren van ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus versie
  • De melding   "Ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord" wordt weergegeven

ANTWOORD:

U heeft uw ESET-gerelateerde gebruikersnaam en wachtwoord (naar uw e-mail verzonden tijdens de aanschaf) om het activatieproces te voltooien. Indien u de licentie (niet meer) heeft, kunt u deze opvragen via onze verloren licentie pagina, waarna deze vervolgens naar uw e-mailadres worden verzonden.

Er zijn twee beschikbare oplossingen om dit probleem te verhelpen. Begin met oplossing 1 en ga alleen verder met oplssing 2 als het probleem niet is verholpen.

OPMERKING:

Een actieve internet verbinding is verplicht voor de activatie van uw ESET product. Wees er zeker van dat u over een internetverbinding beschikt door de ESET home pagina te bezoeken.

Oplossing 1: Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn.

1. Open het hoofdschem door dubbel te klikken op het ESET icoon in uw Windows notificatie veld of door naar  Start > Alle Programs > ESET > ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus te gaan.
  2. Druk op CTRL + U
  3. Verander uw gebruikersnaam naar iets dat niet klopt, klik vervolgens op OK.
  4. Druk nogmaals op CTRL + U op uw toetsenbord.
  5. Voer u correcte gebruikersnaam en wachtwoord in. Uw product zou nu geactiveerd moeten zijn.

Oplossing 2: Wis de update cache en proxy instellingen

1. Druk op F5 op uw toesenbord om de geavanceerde instellingen te openen. Klik op bijwerken > instellingen.
  2. Klik op Standaard, selecteer Alleen "Bijwerken"-instellingen terugzetten op standaard waarden, en selecteer vervolgens Ja.

3. Klik op Wissen.

Figuur 2-2

4. Klik op Instellingen. In het HTTP Proxy tabblad, selecteer  Geen proxyserver gebruiken, en klik op OK.

Figure 2-3

5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op OK. Herstart uw computer om de instellingen door te voeren.

Figuur 2-4

6. Wanneer uw computer is herstart, open het hoofdscherm door te dubbelklikken op het ESET icoon   in uw Windows notificatie of door te klikken opStart > Alle Programma's > ESET > ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus. Vanuit het hoofdscherm klikt u op Bijwerken aan de linkerkant, klik vervolgens op Update viruskenmerken bijwerken. Voer uw wachtwoord in wanneer dit wordt gevraagd. Uw ESET product zal nu worden geactiveerd.

7. Om de activatie te controleren, wees er zeker van dat u de woorden Product geactiveerd  ziet staan onder 'Product activatie'. in de Bijwerken module kunt u de laatste virus signature updates downloaden.