Home article search

Wachtwoord beschermde programma instellingen in ESET Windows thuis producten

Probleem

 • Stel een wachtwoord in om de toegang te beperken to de programma instellingen.
 • Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:
  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

Als u gebruik maakt van Parental Control hoeft u geen nieuw wachtwoord aan te maken. Uw bestaande Parental Control wachtwoord beschermt de instellingen van uw ESET programma al.

ANTWOORD:

 1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
 2. Druk op F5  op uw toetsenbord om naar de Geavanceerde instellingen te gaan.
 3. Klik op Gebruikersinterface, klap de Toegangsinstellingen uit en klik dan om te slider bar om Instellingen met wachtwoord beveiligen aan te zetten.
 4. Typ uw wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen en klik op OK.

 

Instellingen wachtwoord:

Dit wachtwoord is anders dan uw ESET-wachtwoord en zal nodig zijn om uw Wachtwoord bescherming aan te passen of te verwijderen van uw ESET product. In het geval dat u een wachtwoord aanmaakt en deze later vergeet kunt u gebruik maken van de instructies op de volgende pagina:

Ik krijg geen toegang tot mijn instellingen- Er wordt om een wachtwoord gevraagd, wat moet ik doen?


Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan. U zult nu elke keer als uw instellingen wilt aanpassen om een wachtwoord worden gevraagd.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!Was this information helpful?