Hoe verwijder ik ESET Mobile Security voor Android?

Probleem

U moet of wilt ESET Mobile Security verwijderen.

ANTWOORD:

I. Verwijder uw huidige product

1. Open uw ESET Mobile Security voor Android.
  2. Klik op het menu  icoon links boven in de app.
  3. Tik Instellingen aan.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik Verwijderen aan.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u een wachtwoord heeft ingesteld voert u deze in en klikt u op Ontgrendelen.
  1. Tik Verwijderen.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik Ok.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Heeft u instructies nodig voor het herinstalleren van de ESET Mobile Security, volg dan het volgende artikel Downloaden en herinstalleren

Alternatieve verwijdermethode

Gebruik de onderstaande manier als u ESET Mobile Security niet geopend krijgt of als u een oudere versie heeft die nog geen verwijderoptie heeft.

1. Ga op de telefoon naar Instellingen → Schermvergrendeling en beveiliging → Andere beveiligingsinstellingen. Let op: dit verschilt per Android versie. Bij oudere versies, opent u de Instellingen en klikt u op Beveiliging.
  2. Tik Selecteer apparaat beheerders.
  3. Deselecteer ESET Security vanaf vanaf Apparaat beheerders door te tikken op het vinkje naast ESET Security.
  4. Tik Instellingen > apps/toepassingen > Beheer toepassingen.
  5. Tik ESET Security en dan tik de Verwijder knop.