Zakelijke artikelen zoeken

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition voor Mac OS X FAQ

ANTWOORD:

1. Wat is ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition voor Mac OS X?
    ESET NOD32 Antivirus voor Mac geeft u de bescherming van ESET NOD32 Antivirus welke Windows gebruikers vertrouwd en afhankelijk van zijn: de slimme proactieve detectie en de small footprint van onze ThreatSense® technologie. ESET NOD32 Antivirus beschermt u en uw netwerk tegen opkomende en cross-platform (d.w.z. Windows, Linux en Mac) bedreigingen zonder systeem vertraging. Geavanceerde heuristische technologie herkent en verwijderd nieuwe bedreigingen.

2. Mac OS X is een erg veilig besturingssysteem. Waarom heb ik hiervoor een antivirus product nodig?
    Thuis gebruikers en zakelijke gebruikers welke bestanden delen of e-mailen tussen Mac en andere platformen zoals Windows of Linux, kunnen mogelijk bedreigingen verspreiden zonder het in de gaten te hebben of zelf geïnfecteerd te worden.

3. Is er een ESET Smart Security voor Mac?
    Nee, ESET Smart Security voor Mac bestaat nog niet.

4. Wanneer zal ESET NOD32 Antivirus voor Mac uitgebracht worden?
    ESET NOD32 Antivirus voor Mac is uitgebracht op 13 september 2010. ESET Cybersecurity (Home Editie) voor Mac OS X zal hierna worden uitgebracht. Neem contact op met uw lokale ESET vertegenwoordiger, distributeur of reseller voor release datums en informatie.

5. Welke talen zullen beschikbaar zijn voor Max Business Edition?
    De eerste versie zal in het Engels verschijnen. Lokalisatie van andere talen zoals Nederlands, Frans Canadees en Spaans zullen later beschikbaar zijn.

6. Waar kan ik ESET NOD32 Antivirus voor Mac kopen en downloaden?
    Het business product is beschikbaar voor aankoop op http://nod32.nl/purchase/producten/ECS.aspx en kan gedownload worden vanaf http://www.eset.com/download. U kunt ook contact op nemen met uw lokale distributeur of reseller om het product te kopen.

7. Welke besturingssystemen zijn ondersteund?
    Intel-based Macs welke Mac OS X Leopard 10.5, Snow Leopard 10.6 of latere versies draaien, zijn ondersteund.

8. Hoe update ik mijn ESET NOD32 Antivirus voor Mac?
    Uw product wordt automatisch geupdate na de installatie. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet heeft in gevuld tijdens de installatie kunt u hier klikken voor instructies.

9. Hoe scan ik mijn Mac met ESET NOD32 Antivirus voor Mac?
    De ingebouwde real-time scanner in ESET NOD32 Antivirus voor Mac beschermt u als u gebruik maakt van uw Mac. Het scant ook uw computer bij het opstarten. U kunt ook een geplande scan aanmaken om een scan te draaien op verschillende momenten. U kunt ook een On-demand computer scan draaien.

10. Zijn hulpmiddelen van derden zoals Apple Remote Desktop en LANDesk compatibel met ESET NOD32 Antivirus voor Mac?
    Ja, Apple Remote Desktop en LANDesk zijn compatibel met ESET NOD32 Antivirus voor Mac.

11. Hoe koop ik licenties voor mijn bedrijf welke Mac en Pc’s gebruiken?
    Het aanschaffen van ESET NOD32 Antivirus 4 BE voor Mac is hetzelfde als voor uw Windows computers. Bundels voor kleine bedrijven zijn niet beschikbaar. U kunt contact opnemen met uw lokale ESET vertegenwoordiger, distributeur of reseller om licenties te kopen om uw Mac en PC werkstations te beschermen.

12. Hoe kan ik ESET NOD32 Antivirus voor Mac op afstand beheren?
    ESET NOD32 Antivirus voor Mac kan op afstand worden beheerd door de ESET Remote Administrator 4.0.136.0 en later. Voor meer informatie bekijkt u de ESET Remote Administrator Installation Manual and User Guide. Remote installatie voor ESET NOD32 Antivirus voor Mac kan worden uitgevoerd door hulpmiddelen van derden zoals Apple Remote Desktop en LANDesk na het maken van een remote installatie pakket. Klik hier voor een uitgebreid stappenplan voor het maken van een "Remote installatie voor ESET NOD32 Antivirus voor Mac".

13. Ik gebruik dual-boot software zoals Mac Boot Camp, heb ik aparte licenties nodig voor mijn Mac en Windows besturingssysteem?
    Nee, alle besturingssystemen op uw Mac vallen onder unilicense. Hieronder twee voorbeelden van unilicense:
    - Voor computers met een enkel OS: beschermt een enkel operating system naar keuze - Mac, Windows of Linux
    - Voor computers met meerdere OS-en: Breidt bescherming uit naar aanvullende operating systems draaiende op dezelfde machine via een boot utility of in een virtuele omgeving.

14. Is er een ESET beveiligingsproduct voor de iPhone?
    Nee, een ESET beveiligingsproduct voor de iPhone bestaat nog niet