Ik krijg een "Gratis upgrade beschikbaar " bericht—wat moet ik doen?

Probleem

• Als er een upgrade is van programma onderdelen(PCU) voor uw ESET product, kunt u deze gebruiken om automatisch upgraden naar de nieuwste versie.

• U krijgt het bericht "gratis upgrade beschikbaar "

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

• U krijgt een bureaublad melding (weergegeven in de hoek rechtsonderin het scherm) "Nieuwe versie beschikbaar "

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Details

Bij het upgraden van een oudere versie, zullen sommige instellingen niet meegenomen worden. De volgende isntellingen zullen niet worden meegenomen naar de nieuwste versie:

• Licentiegegevens(gebruikersnaam en wachtwoord) In versie 9 word gebruik gemaakt van een licentieslutel. Hoe krijg ik mijn licentiesleutel?

• Gebruikersinterface: Verbrogen meldingen, deze funcite is verwijderd in versie 9.

• Netwerk: Systeemintegratie.

Figuur 2-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

De volgende instellingen zijn voor migratie van versie 8.0.319:

• Update: Update rollback— Het snapshot versie-nummer kan terug naar de vorige versie.
  • gebruiker interface: Waarschuwingen en meldingen-Deze functie is veranderd in versie 9 naar 200 seconden.
  • gebruiker interface: Context menu (alleen scannen) -De context menu-optie in versie 9 is nu alleen in / uit te schakelen.

ANTWOORD:

Om het programma te upgraden naar de nieuwste versie met behulp van de upgrade van programmaonderdelen (CPU), volg dan de onderstaande stappen:

I. Upgrade uw ESET product

1. Vanuit het gratis upgrade venste, kunt u op upgraden klikken. Uw ESET product zal nu beginnen met downloaden.

Figuur 3-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Start de computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Figuur 3-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Mogelijk moet uw ESET product geactiveerd worden na het opnieuw opstarten. Als u e melding krijgt Product is niet geativeerd (zoals in Figuur 2-1 hieronder), Ga dan verder nar Stap II.

II. Activeer uw ESET product

Na de herstart, krijgt u waarschijnlijk de melding dat het product niet geactiveerd is. Als u dit bericht krijgt, kunt u de volgende stappen volgen. Als u de melding niet krijgt, is uw upgrade voltooid en zijn er geen verdere stappen nodig.

1.  Zet uw gebruikersnaam en wachtwoord om naar een licentiesleutel
  1. Voer uw ESET licentiesleutel in om te activeren.
  1.  Klik op product activeren.

Figuur 3-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Type of kopieer en plak de licentiesleutel die u net gekregen heeft in zoals in figuur 3-4

Figuur 3-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Activeren.