Home article search

Mijn licentiesleutel werkt niet

ANTWOORD:

Als u geen email hebt ontvangen van ESET met uw licentiesleutel en publieke sleutel volgt u de onderstaande instructies voor dit scenario:

Als u een ESET beveiligingsproduct hebt gekocht van een winkel dient u het serie nummer te activeren om een licentiesleutel en publeike sleutel te krijgen.
Als u uw ESET product direct bij ESET hebt gekocht of u heeft de stappen ‘activeren’ gevolgd raden wij u aan de verloren licentie pagina te bezoeken om u licentiesleutel en publieke sleutel op te vragen.
 
Als u al een licentiebrief hebt ontvangen van ESET met uw licentiesleutel en publieke sleutel volgt u de onderstaande instructies voor dit scenario:
 
 • Wees er zeker van dat u de licentiesleutel gebruikt welke gegenereert zijn door ESET. Deze gegevens zijn vervolgens naar u e-mailadres gestuurd. Als voorbeeld:

Licentiesleutel: AB1C-D2EF-GHI3-4JKL-MNOP
Publieke sleutel: 123-ABC-123

 • Wij raden u aan de licentiesleutel te kopiëren. Als u de gegevens kopieert en plakt dient u zeker te zijn dat er geen spatie mee geplakt wordt.

 • Wanneer u uw licentiesleutel overtypt is het belangrijk deze PRECIES over te schrijven zoals ze geschreven is:

  • Een grote ‘0’ is het getal nul (0), een kleine ‘o’ is de kleine letter o
  • De licentiesleutel is koppelteken gevoelig
  • De licentiesleutel is 24 karakters lang en bestaat uit alleen grote letters
 • Als uw licentiesleutel nog steeds niet werkt komt dit door één van de volgende redenen:
  • U maakt gebruik van de verkeerde licentiesleutel, of licentie is verlopen. Bezoekt u alstublieft de verloren licentie pagina om u licentiegegevens naar uw e-mailadres te sturen.
  • Als u net uw licentie verlengd heeft, dient u 12 tot 24 uur te wachten eerdat u gegevens zijn verwerkt. Tot deze tijd bent u niet in staat een nieuw installatie bestand van u ESET beveiligingsproduct te downloaden.
  • U probeert het verkeerde product met u licentie gegevens te downloaden. Als voorbeeld, als u ESET NOD32 Antivirus heeft gekocht bent u niet in staat ESET Smart Security te downloaden. Ook dient u zeker te weten dat u het juiste installatie bestand voor u computer download. Klik hier voor instructies

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!


Was this information helpful?