Mijn licentiesleutel werkt niet

ANTWOORD:

Als u geen email hebt ontvangen van ESET met uw licentiesleutel en publieke sleutel volgt u de onderstaande instructies voor dit scenario:

Als u een ESET beveiligingsproduct hebt gekocht van een winkel dient u het serie nummer te activeren om een licentiesleutel en publeike sleutel te krijgen.
Als u uw ESET product direct bij ESET hebt gekocht of u heeft de stappen ‘activeren’ gevolgd raden wij u aan de verloren licentie pagina te bezoeken om u licentiesleutel en publieke sleutel op te vragen.

Als u al een licentiebrief hebt ontvangen van ESET met uw licentiesleutel en publieke sleutel volgt u de onderstaande instructies voor dit scenario:

• Wees er zeker van dat u de licentiesleutel gebruikt welke gegenereert zijn door ESET. Deze gegevens zijn vervolgens naar u e-mailadres gestuurd. Als voorbeeld:

Licentiesleutel: AB1C-D2EF-GHI3-4JKL-MNOP
Publieke sleutel: 123-ABC-123

• Wij raden u aan de licentiesleutel te kopiëren. Als u de gegevens kopieert en plakt dient u zeker te zijn dat er geen spatie mee geplakt wordt.

• Wanneer u uw licentiesleutel overtypt is het belangrijk deze PRECIES over te schrijven zoals ze geschreven is:

• Een grote ‘0’ is het getal nul (0), een kleine ‘o’ is de kleine letter o
    • De licentiesleutel is koppelteken gevoelig
    • De licentiesleutel is 24 karakters lang en bestaat uit alleen grote letters
  • Als uw licentiesleutel nog steeds niet werkt komt dit door één van de volgende redenen:
    • U maakt gebruik van de verkeerde licentiesleutel, of licentie is verlopen. Bezoekt u alstublieft de verloren licentie pagina om u licentiegegevens naar uw e-mailadres te sturen.
    • Als u net uw licentie verlengd heeft, dient u 12 tot 24 uur te wachten eerdat u gegevens zijn verwerkt. Tot deze tijd bent u niet in staat een nieuw installatie bestand van u ESET beveiligingsproduct te downloaden.
    • U probeert het verkeerde product met u licentie gegevens te downloaden. Als voorbeeld, als u ESET NOD32 Antivirus heeft gekocht bent u niet in staat ESET Smart Security te downloaden. Ook dient u zeker te weten dat u het juiste installatie bestand voor u computer download. Klik hier voor instructies