Waarom kan ik mijn ESET product niet downloaden? (oplossingen checklist)

ANTWOORD:

Zodra u een email van ESET heft ontvangen met daarin uw licentiecode, kunt u de volgende stappen volgen in de kennisbank artikelen:

Windows gebruikers:

Mac gebruikers:

Linux gebruikers:

Als u nog steeds problemen heft, kunt u onderstaande checklist gebruiken om uw probleem op te lossen:

1. Controleer of u de licentiecode correct invult: Uw licentiecode die uitgegeven is door ESET, is hoofdlettergevoelig. Een typefout in de licentiecode zal er voor zorgen dat de software niet geactiveerd kan worden. U kunt geen licentiesleutel kiezen of wijzigen.
  2. Controleer of uw licentiecode geldig is: Als u uw ESET product bij een externe leverancier heeft gekocht, kan het zijn dat u een activeringsformulier in moet vullen om uw licentiecode te verkrijgen. Als u uw ESET product rechtstreeks bij ESET heeft gekocht, of het activeringsformulier al heeft ingevuld, kunt u de licentie kwijt pagina bezoeken om de licentiecode opnieuw te laten verzenden naar uw mailadres.
  3. Controleer dat u het juiste product heft gedownload: Controleer voor het downloaden of u het juiste product probeert te downloaden. In de meeste gevallen, is uw licentie geldig voor een specifiek ESET product dat u heft aangekocht. Als voorbeeld, kunt u geen ESET NOD32 Antivirus licentiecode gebruiken om ESET Smart Security Premium te activeren.

4. Sla het installatie bestand op een makkelijke locatie op, zoals uw bureaublad: Wanneer u uw product probeert te downloaden, krijgt u een melding om het bestand op te slaan of uit te voeren. Klik op opslaan en sla het bestand op uw bureaublad op. Zodra het downloaden gereed is, klikt u dubbel op het bestand om deze uit te voeren. Volg de stappen van de installatiewizard en start de computer opnieuw op zodra hier om gevraagd wordt.

5. Mac en Linux gebruikers: Klik de link die bij uw product past om uw product te downloaden: