Configureer de ESET Persoonlijke firewall om media te streamen naar een Xbox of PlayStation

Probleem

• Dit artikel is bedoelt voor de volgende producten:
    • ESET Internet Security
    • ESET Smart Security(Premium(
  • Probleem met het streamen van media (Muziek, video’s, afbeeldingen, etc.) van uw pc naar een Xbox 360 of PlayStation 3 in uw netwerk

Voor een lijst van mogelijke andere apparaten die dit probleem hebben, kunt u kijken bij Details hieronder.

Details

Andere apparaten die deze problemen kunnen hebben:

• Ceton InfiniTV

• SiliconDust HDHomeRun PRIME

U moet er zeker van zijn dat UPnP (Universal Plug and Play) protocollen zijn toegestaan door de ESET Persoonlijke firewall.

ANTWOORD:

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Druk op de F5 toets op uw toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.

3. Klik op Persoonlijke Firewall en klap Geavanceerd uit. Klik op Bewerken naast IDS en geavanceerde opties.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klap Toegestane services uit en controleer of de schuifbalk naast UPNP voor systeemservices toestaan in de vertrouwde zone aanstaat. Klik op OK om de wijzigingen door te voeren. U zou nu moeten kunnen streamen vanaf de computer naar een spelcomputer in uw netwerk.