Wat moet ik doen na het vernieuwen van mijn licentie?

ANTWOORD:

Ik ben een zakelijke klant

Er is geen verdere actie nodig voor thuisgebruikers na de verlenging van de licentie. Soms kan het wel zo zijn dat er wat vertraging is voor de vervaldatum is bijgewerkt en programma-updates worden gedownload.

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het downloaden van de virus data kenmerken:

Het kan nodig zijn om opnieuw uw gebruikersnaam en wachtwoord of licentiecode in te vullen in de ESET-software.

Als je de ESET-software moet installeren en downloaden: