Hoe kan ik mijn ESET beveiligingsproduct licentie overplaatsen naar een andere computer?

ANTWOORD:

De licentie van uw ESET-beveiligingsproduct kan gratis worden overgezet naar een andere computer. Hiervoor moet u de ESET-software van het oude apparaat verwijderen, waarna u de software op het nieuwe apparaat installeert. Indien u de software niet van uw oude apparaat kunt verwijderen, dan kunt u beginnen met stap 2.

Belangrijk!

Het is belangrijk dat uw licentiegegevens niet verloren gaan. Controleer van tevoren altijd of u nog in het bezit bent van uw Licentiesleutel. Deze heeft u in de meeste gevallen per e-mail ontvangen. Mocht u deze gegevens niet meer hebben probeer dan eerst 1 van de volgende opties:

-Uw licentie opnieuw aan vragen via deze pagina.
-Uw licentie achterhalen via het oude apparaat. Open hiervoor de ESET-software en druk de volgende 2 toetsen tegelijk in voor 1 seconde: “CTRL + U”. U ziet nu een venster waarin het EAV-nummer wordt weergegeven. Neem vervolgens contact op met de ESET-ondersteuning (klik hier) en vraag of zij u de bijhorende licentiesleutel toe kunnen sturen via het door u geregistreerde e-mailadres.
-Uw ordernummer achterhalen. In het geval van een betaling per bank zal deze op uw bankafschrift staan. Het gaat om een 8-cijferige code die begint met “13” en vermeld staat bij de overboeking. Zodra u uw ordernummer heeft kunt u contact op nemen met de ESET-ondersteuning (klik hier) om de bijhorende licentie op te vragen.

Stap 1: Installatie ongedaan maken op u vorige computer:

1.   Vanuit het menu Start, klik op Alle programma's ESET ESET Smart Security(Premium)/NOD32 Antivirus/Internet Security  Verwijderen.

Indien u Windows 10 heeft kunt u met uw rechtermuisknop op het Windows icoontje links onderin klikken waarna u kiest voor: “Programma’s en onderdelen”. Er zal een lijst geopend worden met geïnstalleerde software. Zoek hier het ESET-product en klik op wijzigen.

2.   Volg de instructies op om uw ESET-beveiligingsproduct te verwijderen en start de computer opnieuw op om het verwijderen te voltooien.

Stap 2: Installatie op uw nieuwe computer:

1.   Download uw ESET-beveiligingsproduct hier. Zoek in de lijst het product waar u een licentie voor heeft en klik op de blauwe “download” knop aan de rechterkant.

2.   Nadat de software is gedownload kunt u deze openen door het bestand aan te klikken. Om het product te installeren klikt u op doorgaan en volgt u de instructies die op uw scherm verschijnen.

3.   Na de installatie wordt u gevraagd om uw licentiecode. Vul hier uw licentiecode in en klik op OK.

Belangrijk!

Indien u geen licentiecode heeft, maar alleen een gebruikersnaam (EAV-nummer) en wachtwoord, klik dan hier om deze gegevens om te zetten in een licentiecode.

Extra hulp nodig? Indien u er met deze instructies niet uitkomt of indien u liever geïllustreerde instructies over het installeren van uw ESET-product heeft klikt u op een van de onderstaande links:

Installeren van ESET Smart Security(Premium) versie 10

Installeren van ESET NOD32 Antivirus versie 10

Installeren van ESET Internet Security versie 10