Modules Review, December 2017

ESET Klantenadvies 2018-0003
26 januari 2018
Ernsty: Informatief

Overzicht

In dit advies worden de belangrijkste module-updates besproken die ESET in december 2017 heeft uitgebracht.

Bank- en betalingsbeschermingsmodule 1118

• Uitgebracht op 7 december 2017
  • Ondersteuning toegevoegd voor K & H-extensie 1.0.0.19 in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor Google Chrome versie 63 en 64

Script scanner module 1026

• Uitgebracht op 11 december 2017
  • Ondersteuning toegevoegd voor Google Chrome versie 63

Antivirus- en antispyware scanner module 1533.2

• Uitgebracht op 13 december 2017
  • Verbeterde UEFI-scanning
  • Geoptimaliseerde ESET LiveGrid-statusrapportage over bescherming

Versie log

Versie 1.0 (26 januari 2018): Eerste versie van dit document