Home article search

ESET kan malware tegenhouden die gebruik maakt van Spectre en Meltdown kwetsbaarheden

Spectre en Meltdown kwetsbaarheden, gepubliceerd op 3 januari 2018, worden veroorzaakt door neveneffecten van optimalisatietechnieken die zijn ontworpen om de prestaties van moderne processoren te verbeteren.

Microsoft heeft een noodpatch uitgegeven die volledig compatibel is met ESET-producten. We raden u ten zeerste aan de nieuwste ESET-productupdates te downloaden voor de installatie van deze patches.

Dit is de beste manier om veilig te blijven voor bedreigingen die kunnen profiteren van Spectre of Meltdown. Voor meer informatie over deze kwetsbaarheden, leest u ons klanten advies

Download de laatste product modules voorde beste bescherming

ESET heeft een bijgewerkte Antivirus- en antispyware-scanner (module 1533.3) uitgebracht voor alle consumenten- en zakelijke producten. Raadpleeg het betreffende Kennisbank artikel voor instructies om uw product bij te werken:

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!Was this information helpful?