Thuisgebruik artikelen zoeken

"Versleuteld netwerkverkeer. Niet-vertrouwd certificaat" wordt weergegeven bij het bezoeken van een website

Probleem

• U krijgt een van de volgende meldingen op uw computer:
    • "Versleuteld netwerkverkeer. Niet vertrouwd certificaat" (een toepassing op deze computer probeert te comuniceren via een kanaal dat is gecodeerd met een niet-vertrouwd certificaat)
    • "Website certificaat ingetrokken"
    • "Niet vertrouwd certificaat"

ANTWOORD:

ESET producten geven meldingen over potentiele beveiligingsproblemen met verlopen website certificaten.

Dit is geen probleem van ESET, en we hebben geen controle over een oplossing voor dit probleem. ESET geeft simpelweg de melding dat een certificaat is verlopen.

Moet ik actie ondernemen om deze melding weg te krijgen?

De volgende tijdelijke oplossing wordt aangeraden:

In het Versleuteld netwerkverkeer: Niet-vertrouwd certificaat scherm, klikt u op Blokkeren en selecteer dan Actie voor dit certificaat onthouden.