Wanneer verloopt mijn ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus licentie?

Probleem

Mogelijke vertraging

Houd rekening met 24-48 uur vertraging na het invoeren van uw gebruikersnaam, wachtwoord of licentiesleutel voordat de nieuwe verloopdatum zichtbaar is.

• Controleer de verloop datum van uw licentie

ANTWOORD:

Controleer de verloopdatum van uw licentie

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. De verloopdatum is zichtbaar naast "Licentie geldig tot" in het hoofdvenster van het ESET programma. Hoe verleng ik mijn licentie?