Hoe kan ik ESET Mobile Security voor Android downloaden, installeren en activeren?

Probleem

Downloaden en installeren van ESET Mobile Security voor Android

INSTALLATIE VOLTOOID MAAR U MOET NOG ACTIVEREN:

ANTWOORD:

Voor de installatie van ESET Mobile Security

• Verwijder vorige versies: Als er een eerdere versie van ESET Mobile Security geïnstalleerd is, zorg ervoor dat vorige versies zijn verwijderd voor u doorgaat. Hoe weet ik welke versie ik heb?

• Google Play gebruikers: Om ESET Mobile Security te downloaden van Google Play kan het nodig zijn om een account aan te maken voordat u de applicatie installeert via de Google Play. Het kan tevens nodig zijn om de credit card gegevens in te voeren.

• Tablet gebruikersESET Mobile Security heeft andere functies op tablets, bekijk ons kennisbank artikel voor meer informatie.

Download ESET Mobile Security van Google play

1. Met behulp van uw Android-toestel, start de Google Play Store en zoek naar ESET Mobile Security. U kunt via de link ook direct naar de Google Play store gaan.
  1. Klik op Installeren (in Google Play)

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op  Openen als de installatie is voltooid.

2. Selecteer de gewenste taal en het land, klik op Eindgebruiker Licentie overeenkomst om de voorwaarden te bekijken en klik op Accepteren.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Lees de Instemming van de gebruiker door en Klik op Accepteren.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer  Verbinding maken met ESET Live Grid (aanbevolen) en klik op Volgende.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen scherm, selecteert u de gewenste optie (zie: wat is een potentieel ongewenste toepassing?) en klik Volgende.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Bekijk de permissies voor ESET Mobile Security en klik op Volgende. Klik nu 2 keer op Toestaan.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten​

1. Klik op Volgende en kies het mailadres wat u wilt gebruiken en klik op OK. Als u al een licentie heeft gekocht, zorg er dan voor dat u het mailadres kiest waar de licentie op is aangeschaft.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Voltooien om de installatie af te ronden.

Koop een licentie om de premium functies te gebruiken

BELANGRIJK: SMS & Call Filter, Apps Audit, Anti-Phishing, SIM-Guard en Remote Wipe functies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een betaalde licentie. Zie onze kennisbank artikel voor instructies om te upgraden naar premium.

1. Als u een licentie heeft aangeschaft, Klik dan hier om naar de instructies te gaan om ESET Mobile Security te activeren voor Android.

Activeer ESET Mobile Security voor Android

1. Open ESET Mobile Security voor Android.
  2. Klik op Action Overflow op een tekst menu te openen en klik dan op Licentie.

Figuur 2-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Geef licentiecode op.

Figuur 2-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ uw licentiesleutel in en klik op activeren. Wanneer de verificatie van uw licentie is voltooid, staat er Activering voltooid.

Figuur 2-3